Food & whisky tasting bij Groeskamp


Na het enorme succes van de eerste twee Food & Whisky Tastings bij de Groeskamp, gaan we op donderdag 26 oktober 2017 onze 3de editie organiseren.

Samen met Marnix Okel van Albamalts uit Doesburg gaan we weer een mooie line-up aan whisky’s neerzetten en bij iedere whisky zullen wij weer een bijpassend hapje verzinnen. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Geplande einde is 22.30 uur, maar gezelligheid kent natuurlijk geen tijd ...

En voor de mensen die er de vorige keren bij waren: uiteraard zal de gastheer een lekker flesje delen uit zijn eigen privé collectie.


De kosten van deze avond, vol beleving bedragen € 35,-- per persoon. Dit is inclusief bottoms up!Inschrijven kan alleen door een mailtje te sturen naar info@groeskamp.nl met daarin het een aanvraag voor het aantal gewenste plekken. Dan ontvangt u een mailtje met daarin onze betalinggegevens. Pas na ontvangst van de betaling is uw reservering definitief en ontvangt u een bewijs van inschrijving.

Wacht niet te lang met inschrijven, want vorige edities waren al vroegtijdig volgeboekt. En mochten er ruim meer gewenst inschrijvingen komen dan dat er plaats is, zullen we overwegen een extra avond in te lassen of het aantal plekken op te schroeven.


terug naar boven