Food & Whisky tasting bij Groeskamp


We hebben eindelijk een nieuwe editie voor onze exclusieve Food & Whisky tasting gepland. De eerst volgende editie zal plaatsvinden op:

vrijdag 23 maart 2018 om 20:00 uur


De opzet is als van ouds voor deze editie. Een mooi line-up aan bijzondere whisky’s geselecteerd door Marnix Okel van Alba Malts uit Doesburg gecombineerd met mooie bijpassende hapjes die de smaakpapillen in vervoering zullen brengen. Verder ook geen lange verhalen over whisky en eten, maar gewoon lekker genieten van de smaakcombinaties en de gezelligheid in de ontspannen sfeer van ons Grand-Café. Prijs en aanvangstijd voor deze editie is ook als vanouds: € 35,- per persoon en we beginnen om 20.00 uur. Natuurlijk hebben we zoals altijd weer een verrassing in petto.


Wilt u dit ook een keer beleven? Stuur dan een email aan info@groeskamp.nl met daarin als onderwerp 'deelname whiskytasting' en het aantal personen waarmee u wilt deelnemen. U krijgt daarna een email met instructies om de gewenste plaatsen vast te leggen.

Deelname gaat op basis van vooruitbetaling. Zodra wij uw inschrijvingsgeld hebben ontvangen, ontvangt u een bewijs van deelname per email. In principe zal geen geld worden teruggestort in geval van annulering. Wel zorgen wij in dat geval ervoor dat u de whisky’s in kleine sample flesjes van ons krijgt, zodat u toch nog van de whisky line-up kunt gaan genieten.

terug naar boven