Actiekaart

3-gangen menu met soep vooraf € 34,50 per persoon
3-gangen menu met koud of warm voorgerecht € 38,50 per persoon
4-gangen menu (koud of warm voorgerecht + soep) € 43,50 per persoon

ReserverenBelangrijke informatie over de Albert Heijn Restaurantactie bij Restaurant Groeskamp

De Albert Heijn restaurant actie is een jaarlijks terugkomende actie en loopt dit jaar officieel van 18 april tot en met 29 oktober 2017. Wij hebben besloten wegens het grote succes van vorige jaren, de actie op voorhand te verlengen tot de start van de volgende restaurant actie ergens in 2018. Met andere woorden:

U kunt vanaf nu het gehele jaar door bij ons terecht voor de AH restaurant actie.

De gespaarde zegeltjes blijven daarom bij ons geldig tot het begin van een volgende actie. En om deze actie voor u nog aantrekkelijker te maken willen wij u hiermee informeren dat u in ons restaurant met 1 volle spaarkaart ook kunt komen eten met gezelschappen tot en met 10 personen. Ook dan geldt voor iedere 2de persoon het 2de menu gratis natuurlijk.


Voorwaarden (verlenging) Albert Heijn-restaurant actie:
Iedere 2de persoon eet gratis van onze speciale actie menukaart. Het goedkoopste menu is gratis. Er kan van deze actie alleen gebruik gemaakt worden op basis van onze beschikbaarheid en reservering. U dient daarom altijd bij de reservering te melden dat het om een reservering voor deze actie betreft. Er kan het beste telefonisch (0314-370480), of via deze website voor deze actie gereserveerd worden. Na 29 oktober 2017 kan er uitsluitend nog via deze website of telefonisch (0314-370480) voor deze actie gereserveerd worden.


terug naar boven